Hall of Fame

Vi ønsker å takke vårt publikum for alle gode tilbakemeldinger på vår forestilling Hall of Fame. Det var fantastisk å endelig kunne fremføre for publikum etter lengre tids forberedelser og øvelser.

Tusen takk til vår dyktige og kreative manusgruppe som laget en veldig god story. Sammen med  musikkutvalget og vår dirigent klarte de å sy sammen forestillingen med kjente og fengende låter av flotte norske artister som A-ha, Åge Aleksandersen, Knutsen og Ludvigsen, Jahn Teigen, Jokke & Valentinerne, Stage Dolls, Morten Abel, Lillebjørn Nilsen, Dumdum Boys, Kari Bremnes med flere, alle innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Tusen takk til vår dirigent Gunnhild Breirem som både arrangerte noen av låtene og med god direksjon ledet oss på veien fram til vi stod foran publikum.

Takk også til vår regissør Siv Trine Haldaas som med god planlegging la regien og inspirerte oss til å formidle på scenen. Takk til orkesteret med Orkesterleder Marciej Karpinski, Per Ole Berge Iversen på slagverk og Jack Enters på bass/ tangenter. Takk også til Totallyd som leverte lyd og lys. 

Gjennomføringen av slike arrangement hadde ikke vært mulig uten en stor grad av egeninnsats i koret så en stor takk til alle korister og vår kulissekomitee, festkomitee og PR komitee gjør en formidabel jobb for å bidra til et vellykket arrangement. 

Takk også til våre hjelpere fra familie og andre lag og foreninger.