Kabaret Motbydelig Nydelig 2014

Sjetnekabareten ble nok en gang en suksess. 825 personer besøkte oss de 2 første helgene i februar. Vi måtte dessverre avvise noen på at par av forestillingene da Sjetne bydelshus kan ta inn maksimalt 200 publikummere pr. forestilling.

Det er veldig morsomt, både for oss korister, og alle de andre som bidrar til gjennomføring av arrangementet, at interessen er såpass stor. Enda morsommere er det å få alle de positive tilbakemeldingene fra publikum. Uttrykk som «over all forventning», «glitrende show», og «strålende» både varmer og inspirerer!

Vi siterer bl.a. en tilbakemelding fra Sør-Trøndelag Korforbund

Heia Sjetnekoret!

Tusen Takk for i går. Jeg satt og storkoste meg under hele forestillingen "Motbydelig Nydelig". Det er så godt å se at det er stor aktivitet blant korene i regionen NKST.
Sjetnekoret er nok et av de beste korene til å kombinere sang + skuespill. Koret viste oss hva sang-GLEDE er, og klarte på en lystig måte å formidle dette til publikum. FLOTT.

Godt sammensatt repertoar og god regi.
Lykke til med de resterende forestillingene. ?

med vennlig hilsen
Anny Frøseth Nilsen
Norges Korforbund Sør-Trøndelag

I tillegg til selve kabareten, så er det tydelig at publikum setter stor pris på den totalpakken vi tilbyr med salg av mat og drikke og levende musikk til kl. 02.00.

Sjetnekabareten avholdes annethvert år og dette var den 14. kabareten i rekken.
I 2016 er vi tilbake igjen med nye forestillinger, og er snart i gang med forberedelser.

TUSEN TAKK til alle dere som bidro til gjennomføring av dette arrangementet!
Ikke minst - TUSEN TAKK til vårt kjære publikum!