Peerly Gyntersen - Musikalen Ibsen ikke våget å skrive

 

Sjetnekoret skyter fra hoften!

I en ellevill nyskrevet historie blir vi med Peerly Gyntersen fra Trondheim til Amerika.
Vi opplever gangstermiljøet, kjærligheten og dramatikken i et mangfold av herlige låter fra kjente musikaler som blant annet Løvenes konge, Les Miserables, Chess, Book of Mormon, Hair, Jungelboken og West Side Story.

Festforestillinger fredag 7/2 og lørdag 8/2 kl 20.00 

Dagforestillinger lørdag 8/2 kl 14.00 og søndag 9/2 kl 18.00

Forestillinger i Sjetne Bydelshus. Billetter bestilles på Hoopla.

Tusen takk til vårt strålende publikum under forestillingene med musikalen "Peerly Gyntersen - Musikalen Ibsen ikke våget å skrive". Vi setter utrolig stor pris på fantastisk respons og gode tilbakemeldinger. 

Det har vært utrolig morsomt å ta dere med i den elleville nyskrevne historien, eller skal vi heller si en humoristisk omskrivning av Ibsens Peer Gynt, hvor vi ble med Peerly Gyntersen fra Sjetnemarka til Amerika i hennes jakt på et bedre liv. 

Teaterhistorien ble skrevet om når det kom fram at Ibsen i sin ungdom skrev musikaler. Hans store darling, musikalen om Peerly Gyntersen, var imidlertidig så aldeles altfor forut for sin tid, så han våget ikke gi den ut. Deler av den har blitt funnet og brukt i andre musikaler, bl.a Les Miserables, Chess, Chicago, Hair, Sound of music, Lion king, West side story, men det er bare Sjetnekoret som fant hele manuskriptet til Ibsens hemmelige livsverk. 

En historie presentert med humor og flotte låter som Worksong, Aquarius, The bare necessities, Money, Stars, Verdiløse menn, Hello, Cell Block Tango, I know him so well, From now on, Circle of life og mange flere.

Takk til dirigent Kirsti Nørstebø og regissør Siv Trine Haldaas. Takk til orkesteret med orkesterleder Marciej Karpinski, Per Ole Berge Iversen på slagverk og Jack Enters på bass/ tangenter. Takk til Totallyd AS for lyd og lys v/ Stian Husby og Even Drugli.